_

Colours Podcast with Providence





Al 14-lea episod din seria Colours Podcast este mixat de Providence, un DJ cool din Bucuresti care si-a format afinitatea pentru muzica electronica si in special pentru techno in timpul copilariei petrecuta langa Frankfurt.

Avea doar patru ani atunci cand Costin a.k.a. Providence s-a mutat cu familia in apropiere de Frankfurt. Inevitabil, ne marturiseste, a fost atras de muzica electronica care pe atunci incepea sa prinda viata in Germania, respectiv techno si petrecerile rave care dominau in anii 80' iar in podcast-ul ajuns la editia cu numarul 041 semnat de Provicence, cat si in ceea ce construieste in spatele deck-ului se simte aceasta influenta si profunzimea basilor.
In urma cu un deceniu au aparut primele softuri de DJ pe care nici Providence nu a stat pe ganduri si le-a experimentat, ajungand in scurt timp sa detina o colectie frumoasa de muzica de diverse genuri, progressive, tribal, electro, minimal. In timp, Providence a de-a lungul si de-a latul capacitatea sa creatoare. Cu toate acestea mai tarziu a simtit efectul perioadei petrecute in Germania si s-a inclinat spre deep-house, tech sau detroit-techno si ceva acid-house. Este fan Robert Hood, Dr. Motte, Ben Klock, Thomas P. Heckmann sau Rhadoo, iar in prezent isi construieste un midi studio, astfel incat in viitorul apropiat acesta sa devina si productiv.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu