_

Colours Podcast with Mihai Amatti





Mihai Ionescu nascut intr-un mic oras unde muzica rock predomina, a studiat chiatara in Buzau la varsta de 10 ani, mai tarziu interesul pentru muzica electronica fiind trezit odata mutat in Bucuresti. In paralele cu evenimentele socio-culturale la care participa in capitala, Mihai Amatti a absolvit Politehnica.

Nelipsit de la diverse tipuri de evenimente, a imbracisat cu entuziasm noul curent de muzica house, techno si alte genuri derivate acestora. Pasiunea pentru muzica la fortat sa isi achizitioneze echipament pentru muzica, aratand un interes special pentru viniluri.

Urmarind "en detail" fiecare curent muzical, Mihai Amatti poate fi considerat o adevarata enciclopedie. In set-urile lui sunt observabile diverse influente muzicale, avand curajul sa vina mereu cu ceva surprinzator pentru ringul de dans, incercand sa elimine muzica veche si aducand elemente noi rafinamentului muzical de "old school classic".

In continua ascensiune si mereu dornic de a invata si a se perfectiona, Mihai Amatti a mixata in cluburi de notorietate, in afterhours, pentru petreceri private si in warm-up pentru artisti locali dar si internationali. La jumatatea anului 2009 intra in roster-ul agentiei de booking Mandarina9 alaturi de Livio & Roby, Rosario Internullo, Black, George G. si Faster. In prezent agentia si-a incheiat activitatea, iar Mihai Amatti a subliniat mai mult timpul liber pe compozitie. Este implicat in proiectul MAAB alaturi de Alex Baciu, drept care rezultatele in studio s-au ridicat fara gres la cele mai inalte asteptari.

Pe 16 iunie l-am vazut pe Mihai Amatti debutand cu NoSPA la Claphouse Recodings, iar pe 3 august lansat al doilea material audio relizat integral sub tutela proiectului MAAB, EP-ul "Antitesis" , in perioada urmatoare urmand o pleiata de releaseuri, un vinil, mai multe remixuri si un EP la Jesus Loved You, mult stimatul label infiintat de Valntino Kanzyani, iar pe 25 noiembrie urmand sa debuteze si pe scena electronica internationala fiind invitat sa mixeze la clubul The Egg din Londra. Saptamana trecuta Mihai Amatti a semnat si al 43-lea episod din seria Colours Podcast realizat exclusiv pentru Nights.ro un mix profund de dub techno si ritmuri de house patrunzatoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu