_

Colours Podcast with Mircea Ivan





Joia aceasta Colours 037 vine in spiritul weekend-ului de 1 MAI si este mixat de unul dintre cei mai prolifici DJ-i ai postului bucurestean de radio, Dance FM.


Mircea Ivan, dupa cum va spuneam, este un DJ rezident al postului de radio Dance FM, pe al carei frecventa il puteti asculta in fiecare zi, acesta gazduind emisiunea Decadance. Al 37-lea episod Colours, mixat exclusiv pentru mine de catre Mircea Ivan, reflecta energia pe care o poarta cu el si o transmite publicului in fiecare gig din agenda lui.

Pe Mircea Ivan ai ocazia sa il asulti mixand live, sambata, 30 aprilie pe plaja The Mission plus InDeep&Dance Day din cadrul festivalului The Pirates of 1st of May. Nu mai incape indoiala ca muzica a devenit un stil de viata, o adevarata misiune. La numai 20 de ani, Ivan pune bazele agentiei de event planning & dj booking Massive Entertainment si incepe sa promoveze alti cinci artisti talentati. Totodata, showurile radio, orele petrecute la studio si foarte multe petreceri contribuie la ascensiunea rapida a dj-ului: scena romaneasca de clubbing este acum martora unui mix cinematic de techno si dream house sub numele de Mircea Ivan. Cateva dintre cluburile in care au rasunat mixurile electrice si visatoare ale dj-ului sunt Studio Martin, Kristal, Silver, The Moose, Xen, Posh, Gossip sau Sesto Senso. Intr-o permanenta cautare de inspiratie si progres, Ivan mixeaza alaturi de nume importante ale industriei house autohtone: Rosario Internullo, Pagal, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Roby, etc.

"O sarbatoare si mai importanta pentru devoratorii de muzica buna, a devenit revelionul clubberilor. Unde te gasim cu prilejul acestui 1 mai muncitoresc?"

"Nu ai idee cat astept 1 mai-ul. Nu pentru gratar la padure sau pentru ca e trendy, ci pentru ca artistii mei preferati mixeaza la mare. Din aceasta cauza (si nu pentru ca mi-ar placea statiunea) voi fi pe 1 mai la Mamaia. Am emotii doar cand ma gandesc. Am mai pus muzica in cluburi pline, insa niciodata pe plaja, la mare, pentru atatia oameni impatimiti ai genului electronic. Pregatesc foarte multe suprize muzicale, track-uri groovy si calde. Va fi o experienta unica despre care de-abia astept sa povestesc."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu