_

Colours Podcast with Abelle






Editia 035 Colours Podcast vine din Rusia si este mixata de celebra DJ-ita rezidenta a clubului moscovit, Arma17.

Abelle este celebra pentru seturile sale magice din afterhours. Dupa ani de zile de experimente muzicale, si-a creat un "sound" unic, un amestec neted de techno si minimal house cu o pata de disco modern. Un mix bland cu atingere feminina, care nu se apreteaza nici unui gen muzical al erei noastre. Ii place sa mixeze seturi lungi, ghidand audienta intr-o calatorie muzicala pana la ultimul minut al rasaritului, simtind muzica la picioare.

Abelle si-a inceput cariera de DJ in 2006. Timp de doi ani a mixat in diverse cluburi dupa care a avut sentimentele de dezamagire fata de scene underground din Moscova, care era extrem de neutra fata de muzica electronica contemporana.

In anul 2008, Abelle a fost unul dintre artistii indeologi din noaptea deschiderii unui nou club, Arma17, care a schimbat aproape instant cursul clubbing-ului moscovit. Astazi, Abelle este un DJ rezident la Arma17 si accentueaza politica clubului in directia artei; promite multe si asteptam cu nerabdare primul ei release alaturi de care cu siguranta va ajunge in cele mai inalte topuri.

Pe artista Abelle o veti gasi mixand live in afterhours, in prima zi a festivalului  Sunwaves9, respectiv sambata dimineata 30 aprilie 2011.

Enjoy!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu