_

Colours Podcast with Derek








Urmatorul mix Colours vine de la Derek, membru al echipei Underground Romanian Sound! Derek este dj si producator si unul dintre tinerii de perspectiva din Bucuresti!

Primul lui contact cu muzica electronica a fost la varsta de doisprezece ani. In munca lui de studio si-a gasit inspiratie prin artisti consacrati ai scenei techno precum Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Mr G dar si [a:rpia:r] ajungand sa isi creeze propriul stil muzical. A mixat alaturi de francesul Edouard von Shaeke si DJ-ii romani Pagal, Herodot, Adrian Eftimie. Derek se declara pe drept indragostit de muzica electronica si cu multa ambitie, munca si perseverenta, produce muzica inca de la varsta de 15 ani. Rezultatele incep sa vina in 2011, lansand 2 EP-uri: "Varianta 7 EP" la label-ul romanesc Esemtrax, in colaborare cu Occi si "Wheels EP" in colaborare cu Ovidiu la casa de discuri Real Music.

Productiile lui au primit feedback-uri foarte bune din partea unor DJ ca: Paco Osuna, Davie Squillace, Andrew Grant, Arado si Alex Doby. La capitolul DJ, are un stil minimalist, profund si energic, numai laude cand vine vorba de muzica din seturile sale.
Enjoy!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu